-10% ragad ing ID referensi Binance Futures: CRYPTO4U

Free Bitcoins: FreeBitcoin | BonusBitcoin

Coins Kaufen: Bitcoin.deAnycoinDirektCoinbaseCoinMama (mit Kreditkarte)Paxfull

Handelsplätze / Börsen: Bitcoin.de | KuCoinBinanceBitMexBitpandaeToro

Lending / Zinsen erhalten: Celsius NetworkCoinlend (Bot)

Cloud Mining: HashflareGenesis MiningIQ Mining


Bagean futur Binance pungkasane dibukak kanggo kabeh wong.
Kanthi ngakses bagean Maju, sepisanan sampeyan bakal ngetik “referral code futures (Opsional)” CRYPTO4U. Kanthi nglebokake kode promosi CRYPTO4U, sampeyan bakal bisa nggunakake komisi ing diskon Kauntungan diskon 10%.

Nalika ndhaptar karo Binanc exchange sampeyan bisa uga wis ngetik kode promo supaya komisi suda 10% (yen sampeyan durung pangguna karo ijol-ijolan Binance, tindakake nganggo kode coupon J2X4E7UN kanggo entuk bathi saka diskon), nanging kode kasebut mlebu sak registrasi ing Binance.com entuk sampeyan diskon mung kanggo dagang Spot lan Margin. Kanggo njupuk diskon uga kanggo Futures, kode CRYPTO4U kudu dilebokake kaya sing ditampilake ing ngisor iki.

Kanggo njupuk keuntungan saka diskon 10% ing Binance futures ing ngendi sampeyan bisa nindakake operasi sing dawa/cendhak kanthi nggunakake nganti x125 sampeyan mbutuhake kode tambahan CRYPTO4U.
1. Mlebu menyang akun
2. Klik ing Futures kaya ing ngisor iki

3. Ketik CRYPTO4U ing lapangan “Kasedhiya referral code (Opsional)” kaya sing dituduhake → “Futures referral code (Optional)”

4. Klik “Bukak saiki” → “Open now”
Game rampung!
Sampeyan saiki bisa perdagangan kanthi rega sing paling apik.

Utawa sampeyan uga bisa nggawe akun iklan hoc kanggo platform dagang futures saka tautan https://www.binance.com/en/futures/ref/crypto4u; ing kasus iki, isi lapangan “ID Referral Niaga Hadhi (Opsional)” kanthi kode CRYPTO4U kanggo kickback 10% sing padha.

Free Bitcoins: FreeBitcoin | BonusBitcoin

Coins Kaufen: Bitcoin.deAnycoinDirektCoinbaseCoinMama (mit Kreditkarte)Paxfull

Handelsplätze / Börsen: Bitcoin.de | KuCoinBinanceBitMexBitpandaeToro

Lending / Zinsen erhalten: Celsius NetworkCoinlend (Bot)

Cloud Mining: HashflareGenesis MiningIQ Mining

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close